注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

上塔山房de博客

南池涌珠映宝塔,弘法东林传法印

 
 
 

日志

 
 
关于我

我们本着明白生活,明了人生,明悟生命的宗旨,努力将佛教的理念落实于现实生活,努力开拓佛法关怀社会,社会认同佛法的平台。 在这里您可以探讨,思考。以相守的文字帮您认识佛,实践法,把握佛的本质,法的精神。 同时欢迎您订阅并推荐给您的朋友们分享,使更多的人了解佛教,实践佛法,体味佛学。让生活多一点清凉,多一点智慧。

网易考拉推荐

经典旋律:世界啊  

2013-02-23 12:22:11|  分类: 莲池清韵 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 

世界啊!

我们在您怀里生生死死, 我们的苦乐在您身上自然舞动。 您是我们的家,从古至今。 我们永远珍惜您。

愿您,化为那梦中的净土, 一切平等无私的国度, 与慈爱温柔的天女; 拥抱著您的冀盼,坚定不移。

您是最亲的滋养; 切莫任意展露您黑暗的一面。 我们要让您的一方一土,成为和平良田, 千万幸福的果实,自由芬芳,圆满成熟我们无尽的期望。

(The World)
World, we live and die on your lap.
On you we play out all our woes and joys.
You are our home old ancient one.
Forever we cherish you; we could not bear your loss.
We wish to transform you into the pure realm of our dream.
Into a field where all creatures live without prejudice all equal.
We wish to transform you into a loving warm gentle goddess.
Our wish to embrace you is unchangeably stead fast.
To that end be the ground which sustains us all.
Do not show us the dark side of your character – and we too will transform you – All your corners into fertile field of peace and happiness. May the harvest of joyfulness and freedom’s million sweet scents fulfill our limitless infinite wishes –So we pray

 

世界啊 查看内容

1.世界啊(黃慧音英文朗诵)
2.世界啊(黃慧音中文唱诵)
3.世界啊(黃杏怡中文唱诵 视频)
4.世界啊(海涛法师中文唱诵)
  评论这张
 
阅读(55)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017